nieuwsWelkom bij Charlies

Sinds 1997 is Proeflokaal Charlies het mooiste proeflokaal van Hoorn in een authentiek bruin jasje. Gastheer en Gastvrouw Frans & Monica van Staveren en hun team ontvangen jou in het gezelligste proeflokaal van Hoorn! Maak kennis met onze gastvrijheid en beleef ons sfeervolle café. Laat je informeren over onze bijzondere bieren, proef onze mooie wijnen en ervaar onze luxe destillaten en geniet tijdens de borrel van onze lekkere hapjes.Vier jij je feestje bij ons? Of geef je een borrel? Avondje naar Schouwburg ‘t Park of gezellig met vrienden uit eten geweest? We ontvangen je hoogstpersoonlijk! In ons mooie proeflokaal staan kwaliteit, diversiteit en gastvrijheid bovenaan. Tot snel in Charlies!

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

0
  0
  Jouw winkelmand
  Je winkelmand is leegTerug naar de shop
  Open chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je vragen over onze bieren en bierpakketten? Stel ze ons!

  Groetjes Frans & Monica